Wij van Booost! werken graag met de beste consultants. Maar wij willen geen managers zijn. Daarvoor houden we simpelweg te veel van ons werk. Het traditionele organisatiemodel past ons daarom ook niet. Wij geloven ook niet in langlopende dienstverbanden. Daarvoor is ons werk te grillig en in onze beleving de benodigde overhead van een traditionele organisatie te groot.

We kiezen voor een ‘power-to-the-people’ model, waarin vrije consultants als freelancer hun eigen broek ophouden, maar wel het voordeel ervaren van het werken onder 1 naam. Samen met andere consultants van minimaal hetzelfde hoge niveau en jarenlange ervaring in Dynamics een naam opbouwen. Met als doel: in de markt bekend staan als ‘Als Booost! het niet kan, kan niemand het!’.

En ja, het uurtarief ligt misschien wat hoger, maar de toegevoegde waarde per uur is ook significant hoger, waar door projectrisico’s afnemen, resultaten eerder bereikt worden en klanttevredenheid hoger ligt. Kortom: onder aan de streep meer voor minder. En dat vertaalt zich ook terug naar de consultant die meer over houdt. Zo is iedereen beter af!