We vertellen je
graag meer over
BOOOST!

BOOOST! is de one-stop-shop voor bedrijven en organisaties die het optimale uit hun business willen halen met slimme apps en briljante automatisering op basis van Microsoft Power Platform / Dynamics 365 technologie.

Of het nu om een implementatie van Dynamics 365 gaat of een uitbreiding met maatwerk functionaliteit gaat. Koppelen van applicaties, het maakt ons niet uit welke, kom maar op! Structureel inzetten van ChatGPT in het proces of het automatisch en intelligent verwerken van documenten: het is allemaal mogelijk.   

Wij helpen jouw processen efficiënter te maken, de applicaties en automatisering te structureren en te vernieuwen, zodat jij klaar bent om verder op te schalen. Daarvoor heb je de juiste mensen aan tafel nodig.

“BOOOST! doet niet aan middelmatigheid. Wij leveren meer waarde en overtreffen verwachtingen. Voor ons is ‘beter’ de normaal.”

Onze consultants zijn bedrijfskundigen met een grote liefde voor IT. Wij houden ervan om een onderdeel te zijn van de feitelijke realisatie. Zo weet jij zeker dat de kwaliteit geborgd wordt en voor ons is het de uitdaging om jouw verwachtingen te overtreffen. Win-win dus.

BOOOST! bestaat uit een mix van medewerkers en ervaren en betrokken freelance specialisten en heeft daardoor een enorme hoeveelheid ervaring in vele branches en bedrijfsomvang.

Onze Rotterdams mentaliteit maakt dat als we iets beloven, we het ook doen. Wij houden niet van middelmatigheid, want jouw succes is onze drijfveer. We starten niet voordat we begrijpen wat je echt helpt. Daarna stellen we alternatieve (en haalbare!) oplossingen voor. 

Dus welke uitdaging mogen wij voor jou aangaan? Neem vrijblijvend contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil je iets weten of ons juist iets vertellen? We horen het graag!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.