Inspiratiesessie

Uitdagingen met Microsoft Dynamics 365 CRM? Challenge ons!

Voel je vrij om je uitdaging vrijblijvend bij ons neer te leggen. We overtuigen je graag van de juiste oplossing.

Wat heeft jouw bedrijf nodig op het gebied van Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 CRM Implementatie

Dynamics 365 Customer Engagement kent meerdere modules die apart of gecombineerd kunnen worden ingezet om processen te ondersteunen en te verbeteren. Implementatie van hiervan kan ook eenvoudig. Wij weten hoe je dat doet. Ook welke licenties je nodig hebt. Veel klanten betalen namelijk onnodig te veel.

Of het nou om Sales, Marketing, Customer Service, Field Service of Project Operations gaat, wij weten de do’s en don’ts. Op z’n Rotterdams, zonder dikke plannen van aanpak toch een beheerste implementatie of optimalisatie met een geweldig resultaat. Uw medewerkers echt blij maken, daar gaan wij op ‘aan’. Wij zijn geen urenfabriek maar een oplossingen-fabriek. Benieuwd naar onze pragmatische en doeltreffende aanpak? Laat even een berichtje achter!

“Deze mensen weten ècht waar het om gaat. Ze begrijpen ons werk en zijn ook in staat om een top oplossing te bieden!”

Microsoft Dynamics 365 CRM Uitbreiding 

Als je Dynamics 365 Customer Engagement al hebt draaien met één of meerdere apps kom je op enig moment in de situatie dat er geoptimaliseerd kan worden. Gebruikers zijn inmiddels gewend en krijgen nieuwe wensen. Sommige daarvan zijn helaas niet met een schakelaar aan te zetten. Wij zijn bekend met de  diverse oplossingsmogelijkheden en kiezen samen met jou de juiste en realiseren die dan voor of met jou.

Denk bijvoorbeeld aan een offerte configuratie module waarbij je de structuur met drag en drop kunt bepalen. Of een complexe prognose-sheet geïnspireerd op Excel, maar nu volledig verwerkt in de applicatie. En zo kunnen we nog wel doorgaan:

 • Een extra tabel,
 • Automatische berekeningen,
 • Mobiele app,
 • Embedded kunstmatige intelligentie (inzet van Copilot bijvoorbeeld)
 • Koppeling
  • met andere online diensten (niet perse Microsoft) of
  • met een AS400 of ander offline systeem,
 • Power BI rapportage,
 • Verouderd bestaand systeem volledig als functionaliteit in Dynamics opnemen,
 • et cetera.

Wij helpen succesvol digitaliseren, automatiseren en integreren. Daag ons uit!

Wat gaat dat kosten?

De eenvoud of complexiteit van iedere oplossing is afhankelijk van veel factoren. Maar we geven graag een indicatie van enkele oplossingen:

 • Implementatie van standaard Dynamics 365 Sales voor relatiebeheer: €5.000,-
 • Implementatie van standaard Dynamics 365 Sales voor relatiebeheer, lead- en opportunity management, €10.000,-
 • Professionele mobiele app voor inchecken van geregistreerden op een evenement met QR-code scanner in Dynamics 365 Marketing: €3.000,-
 • Offerteregel configurator voor Dynamics 365 Sales met drag-n-drop functie: €2.000,-

De genoemde bedragen zijn een vanaf-prijs. Extra wensen kosten meer, maar daar zijn we heel transparant over, bijvoorbeeld door die zaken als optie vooraf aan te bieden.

Zoek jij naar kwaliteit en grip op je budget? Dan is BOOOST! een hele goede keuze.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inschatting.

Vraag jouw inspiratiesessie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Vertel ons in het kort over jouw uitdaging die je tijdens de inspiratiesessie zou willen behandelen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe werkt het?
Stuur ons een beschrijving van het doel dat jullie willen bereiken. Als je zelf al een oplossing overweegt noem die dan ook even. Wij nemen contact op om te checken of we jullie case echt goed begrijpen en plannen de inspiratiesessie om rondom dat thema onze ideeën te presenteren.
Wat kun je verwachten?
In de sessie bespreken we een aantal elementen van de oplossing voor jullie uitdaging. Een demo van het compleet uitgewerkte proces is niet altijd mogelijk, maar als het kan tonen we wel enkele werkende componenten. Bij voldoende aanknopingspunten bespreken we samen de volgende stap(pen).
Hoe helpt BOOOST!

BOOOST! Is jouw one-stop-shop voor alle digitaliserings- en automatiseringsvraagstukken. Opgeteld hebben wij meer dan 100 jaar ervaring met Microsoft Dynamics & Power Platform. In een korte tijd kunnen we grote impact maken bij organisaties door processen te digitaliseren en automatiseren. We genieten van uitdagingen en gaan voor het overtreffen van verwachtingen. Wij denken verder dan de oplossing die aan ons wordt gevraagd. Challenge ons en we kijken vrijblijvend wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.