Mobiele app voor het inchecken van gasten

IBFD is een onafhankelijke non-profit organisatie die zich toelegt op het bevorderen van de kennis en het begrip van internationaal belastingrecht. IBFD biedt hoogwaardige informatie, onderwijs en onderzoek op het gebied van grensoverschrijdende belastingen. Zij werkt samen met overheden, universiteiten, belastingadviseurs en andere belanghebbenden om de fiscale praktijk en het beleid te verbeteren.

De vraag van IBFD was om een efficiënte smartphone app te bouwen die in staat stelt grote aantallen online geregistreerde mensen met een QR-code snel in te checken op een congres. Het eerste gebruik zou zeer kort na het geven van de opdracht plaatsvinden. Het moest dus snel en goed.

“Niks op aan te merken. App werkte prettig. Inchecken op het congres is voorspoedig verlopen.”

Situatie

Technisch uitgangspunt was hierbij de Event Management module van Dynamics 365 Marketing.

BOOOST! heeft veel ervaring met zowel Dynamics 365 Marketing als met het uitbreiden van Dynamics met het Power Platform. In dit geval werd het een maatwerk app, die direct terugkoppeling geeft of de QR code goed is, of de code al een keer gebruikt is voor het inchecken en of het het juiste evenement betreft. Om de app te maken hadden we minder dan 5 dagen nodig.

Grootste winst

Weer een duidelijke case van een app die snel gebouwd wordt, aan hoge kwaliteitseisen voldoet, een beperkt budget nodig heeft, maar een belangrijk effect heeft op de efficiency van de gebruiker.

Heb je ook een idee om medewerkers in het veld makkelijker hun werk te laten doen? Vraag vrijblijvend een inspiratiesessie aan.