Mobiele app voor het checken van beursstands

De vraag van een grote beurslocatie was om een efficiënte smartphone app te bouwen die de gebruiker in staat stelt honderden stands te beoordelen op een aantal bouwcriteria. Alle stands werden door meerdere leveranciers voorzien van faciliteiten. Na iedere bouwdag moest de toezichthouder een overzicht aan iedere leverancier sturen van alles wat nog niet goed was. Met maar enkele bouwdagen en honderden stands moest het proces supersoepel verlopen.

Feedback vanuit de klant na de eerste grote beurs:

“Kunnen we de app ook gelijk voor de volgende beurs gebruiken?”

Situatie

De klant deed het voorheen met een verouderde tablet-app en omdat die niet meer voldoende functioneerde, zelfs met een kladblok. Dit kostte heel veel tijd. Ook miste men de bouwtekening die op de betreffende stand van toepassing was.

Met een groot evenement op korte termijn moest er snel een sterk verbeterde app komen. Dit zou dan meteen de pilot zijn, waarna een evaluatie zou volgen om de app daarna nog verder te verbeteren.

BOOOST! nam de uitdaging aan en had slechts 5 dagen nodig om een app te ontwikkelen die in enkele maanden zou zijn terugverdiend.

  • Inspanning: minder 5 dagen
  • Evaluatie: app accepted!

Grootste winst

Snelheid van verwerken op de beursvloer door:

  • Slimme en doeltreffende UX
  • Stand-ontwerp PDF direct te openen

Snelheid van de verwerking in de backoffice door:

  • Directe integratie met het event management systeem

Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Vraag vrijblijvend een inspiratiesessie aan.