KNMV doet haar ledenadministratie in Dynamics 365 Sales

Als KNMV staan wij als belangenbehartiger klaar voor heel motorrijdend en motorsportend Nederland. Dit betekent dat we zowel leden als sporters hebben die op verschillende fronten geserviced moeten worden. Hiervoor moet veel informatie over meerdere producten, licenties en diverse doelgroepen gekoppeld worden in één database. Wij hebben gekozen voor Dynamics 365 Sales en daar een uitbreiding op voor de ledenadministratie.

 

“Met BOOOST! zijn zaken sneller en doeltreffender opgepakt.”

Hans Leenstra (Directeur Bedrijfsvoering)

Situatie

Medio 2021 zijn wij (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) na lange en trouwe dienst van onze (verouderde) klantendatabase overgestapt naar Microsoft Dynamics 365.

In deze periode hadden we te maken met de restricties van de corona pandemie, waardoor het implementeren voornamelijk online werd gedaan. Daar zijn toch extra uitdagingen uit ontstaan, waarbij onze toenmalige implementatie- en migratiepartner ons niet direct kon bedienen.

BOOOST! in actie

Met de tussenkomst van BOOOST! hebben we veel casussen sneller kunnen oppakken en daarmee onze interne organisatie efficiënter ingericht. Van onze jaarlijkse prolongatie tot het specifiek inrichten van een subsidie vraagstuk: alle onderwerpen werden zorgvuldig, kritisch en met aandacht besproken, gepland en geïmplementeerd.

De consultants van Booost vragen altijd door, zodat je als organisatie tot de kern komt van de gewenste situatie. Ze hebben ons op meerdere vlakken maatwerk geleverd waar we jaren mee uit de voeten kunnen.

Grootste winst: 80% tijdwinst bij de prolongatie

Door het bestaande prolongatie-proces en de mogelijkheden van de standaard oplossing te onderzoeken, konden we zien waar stappen sneller konden of verder geautomatiseerd konden worden. Hierdoor hebben we het proces van 3 weken verkort tot bijna 4 dagen, een tijdwinst van bijna 80%!

Ook hebben we een betere aansluiting van het marketing proces op de onboarding van nieuwe leden en klanten kunnen realiseren. Met Dashboards hebben we meer inzicht kunnen bieden, waardoor KNMV eenvoudiger de juiste prioriteiten kan stellen.

Benieuwd naar hoe we jouw organisatie kunnen helpen? Vraag vrijblijvend een inspiratiesessie aan.