Microsoft Power Platform en het vakmanschap van BOOOST!

Het Microsoft Power Platform is een low-code platform waarmee je apps kunt bouwen, meerdere apps en systemen kunt koppelen, handelingen kunt automatiseren en data kunt analyseren. Waar Microsoft 365 voornamelijk persoonlijke productiviteit levert (denk aan Outlook, Word, OneDrive en Excel), biedt het Power Platform mogelijkheden om echt samen te kunnen werken op een veilige manier.

Wat kun je met het Microsoft Power Platform?

Voorbeelden van toepassingen:

Voorbeelden zijn apps voor de smartphone voor inspectie van bouwwerken, apps voor ondersteuning van complete bedrijfsprocessen (zoals project management of een POS voor de retail), apps voor het koppelen van KVK handelsregister aan het eigen systeem voor foutloze bedrijfsgegevens en een app voor het verwerken van e-mailbijlagen in het zaaksysteem.

Onze Power Platform services:

1. Microsoft Power Platform Consultancy

Ben je ervan overtuigd dat het werk efficiënter en sneller kan en verken je oplossingen (met benodigd budget) of wil je een frisse blik op de huidige situatie? Dan hoef je niet per se de mannen in zwarte pakken in te huren. Veel slimmer is het om met een van onze Microsoft Power Platform consultants te spreken. 

Wij putten uit onze ruime ervaring bij honderden bedrijven en soortgelijke uitdagingen en uit minstens zoveel mogelijkheden om het te verbeteren. Desgewenst kunnen we een pragmatisch plan van aanpak en/of een blauwdruk opstellen waarmee we concreet aan de slag kunnen. Een adviesrapport dat echt inzicht en grip geeft dus. 

Een van onze klanten Elceco in Veghel heeft met ons advies en de ontwikkelde Power Platform applicatie met hetzelfde aantal FTE’s 40% meer werk kunnen verzetten voor haar klanten.

2. Power Platform Ontwikkeling

Als je al weet wat je wilt en je zoekt een partij die een stevig track record heeft opgebouwd met Power Platform toepassingen, dan kun je eigenlijk niet aan onze deur voorbij gaan. Als onze Power Platform specialist haarfijn heeft onderzocht waar de winst voor jouw bedrijf te halen is en er een ontwerp en plan ligt om dat ook daadwerkelijk te doen, merk je pas echt onze kracht. In korte iteraties worden de contouren van de oplossing al snel duidelijk en heb je zelf meegedacht en zelfs bijgeschaafd aan de perfecte toepassing. 

Wij geloven namelijk niet in standaard, want ieder bedrijf is uniek. Of het nou een stuk automatisering tussen losse systemen is, of een compleet nieuwe applicatie of een app voor de medewerkers buiten, het werkt voor jullie.

3. Managed Solutions voor Power Platform

Soms is het zo duidelijk dat er een gat zit in de ondersteuning van jullie bedrijfsproces. Wij horen geregeld van meerdere klanten in korte tijd dezelfde vraag. “Hebben jullie niet een module voor Project Management, maar niet zo ingewikkeld en duur als Dynamics 365 Project Operations” of “Dynamics 365 Sales is wel een mooie oplossing, maar in de winkel zelf is het veel te ingewikkeld, hebben jullie niet een kassa-app”? 

Als ondernemers lopen wij daar warm voor. Door de input van onze klanten en prospects kunnen wij een module ontwikkelen die voor een aantrekkelijke prijs bij jou in het bedrijf in no-time kan draaien. We noemen dat Managed Power Platform Solutions. 

Jullie krijgen een bewezen oplossing met desgewenst enkele uitbreidingen en wij een blije klant. Daar doen we het voor!

Waarom voor ons kiezen?

Om eerlijk te zijn lopen wij niet heel erg warm voor de meeste Microsoft demo’s en templates voor het Power Platform. We vinden ze vaak niet echt af of niet handig. En dat is logisch: Microsoft wil dat de eindgebruiker zelf zijn apps en flows maakt. Maar wij zijn van mening dat zelfs low-code platform development een vak is.

In de praktijk hebben onze Microsoft Power Platform developers veel betere en handigere apps en oplossingen gemaakt op hetzelfde platform. En dat krijgen we van klanten terug: “(jullie inschakelen) had ik veel eerder moeten doen!” en “Wat jullie kunnen en doen, ga ik in de beperkte tijd die ik heb niet leren”. Ga je voor de lange termijn, lage cost-of-ownership en kwaliteit, dan hoef je nog steeds niet de hoofdprijs te betalen, kom met ons in gesprek!

Bespaar met het Power Platform en het vakmanschap van BOOOST!

Wil je weten wat onze experts kunnen doen voor jouw bedrijf? Of hoe ook jij kunt besparen met het Power Platform? Neem dan contact met ons op, zodat we je de toegevoegde waarde van Booost! kunnen laten zien.

Een greep uit onze klanten

Klantlogo - Openline
Klantlogo - Waterschap Aa en Maas (oud)
Klantlogo KNMV
Klantlogo - KIVI
Klantlogo - Conxillium
Klantlogo - DAS