Diensten en oplossingen die jouw organisatie ècht verder gaan helpen

BOOOST! is trots op haar vermogen om boven verwachting te leveren. En dan met name meer business value. Wij durven kritisch te zijn op jouw plannen, wanneer dat in jouw belang is. Want alleen dan gaan onze diensten en oplossingen het maximale voor jouw business opleveren.
En dat werkt natuurlijk ook de andere kant op: van ons mag je ook topniveau verwachten. Dus daag ons uit!

“Daag ons uit! Wij staan er klaar voor.”

QuickScan van uw Power Platform/ Dynamics 365 CE omgeving 

Heb je al Dynamics 365 CE of functionaliteit op het Power Platform draaien en het gevoel dat processen niet optimaal ondersteund worden? Wil je snel weten hoe je ambities wel waargemaakt kunnen worden?

Wij bieden daarvoor een QuickScan aan. Binnen een dag vertellen we je waar het aan schort en wat de alternatieve oplossingen zijn, met prijsindicatie. Je krijgt een duidelijk rapport waarmee je de juiste acties kunt gaan nemen.

Het Microsoft Power Platform

Het Microsoft Power Platform is een low-code platform waarmee je apps kunt bouwen, meerdere apps en systemen kunt koppelen, handelingen kunt automatiseren en data kunt analyseren. Waar Microsoft 365 voornamelijk persoonlijke productiviteit levert (denk aan Outlook, Word, OneDrive en Excel), biedt het Power Platform mogelijkheden om echt samen te kunnen werken op een veilige manier.

Hoe kun je bedrijfsprocessen optimaliseren en verbeteren?

Heb je het gevoel dat dingen sneller kunnen en wil je bedrijfsprocessen verbeteren, maar weet je niet goed hoe je dit kunt aanpakken? Of heb je een nieuwe dienstverlening of product gelanceerd met een afwijkende manier van verwerken?

Dan kun je natuurlijk business consultants inhuren om dit te onderzoeken en verbetervoorstellen te laten schrijven, maar vaak zien we bij onze klanten dat het organisatorische aspect van hun bedrijfsprocessen wel goed in elkaar zit. Alleen bepaalde handelingen zijn onnodig en werken dus inefficiënt of vertragend. Daarnaast is men zich vaak niet bewust van wat er allemaal mogelijk is. Hoog tijd dus om daarin te duiken.

Ontwerpen van de beste Dynamics 365 of Power Platform oplossing


Wij zijn bedrijfskundigen met een IT-hart. Dat maakt ons een geweldige sparring-partner voor het ontwerpen van de beste oplossing. Of dat nou een app of een goed stuk integratie is. Vaak bieden we dit in combinatie met een prototype of proof-of-concept aan. Zo kun je als klant direct proeven en bijsturen. Dus je hoeft niet meer te tekenen voor iets dat alleen op papier bestaat…

Bouwen van Power Platform Apps voor desktop, tablet of smartphone


Veel apps die we bouwen, kunnen in bedrijf zijn binnen enkele weken. Maar echt complexe oplossingen zijn ook aan ons besteed. Door onze ervaring opgedaan bij vele branches en organisaties zijn onze consultants in staat echt goede oplossingen te bieden. Of het nou gaat om een app die in het veld, aan de productielijn of op kantoor gebruikt wordt.

Implementatie of uitbreiding van Dynamics 365 Customer Engagement 


Onze consultants hebben allemaal een achtergrond in CRM en ERP implementaties. Deze enorme berg kennis wordt dagelijks gebruikt om Dynamics 365 Sales, Marketing, Customer Service en Field Service met alle punten en komma’s perfect te implementeren. Pragmatisch waar het kan en strak waar het moet. Met opgestroopte mouwen.

Service desk en beheer van uw Power Platform omgevingen


Onze oplossingen zijn van hoge kwaliteit, maar er blijven acties nodig om ‘bij te blijven’. En soms wil je gewoon wat kunnen vragen of maakt een gebruiker toch een fout waarbij onze hulp zeer wenselijk is. Wij staan dan voor je klaar!

Neem contact op voor de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Service Level Agreement of gewoon een strippenkaart.

Digitaal koppelen van meer dan 700(!) applicaties


Koppelen van bijna alle applicaties met behulp van Power Automate. Denk aan Dynamics 365, MailChimp, SignRequest, Sharepoint, ChatGPT, Salesforce, je website, et cetera. Maar ook eigen interne systemen zijn mogelijk. 

Automatisch documenten genereren en ter ondertekening versturen? Facturen aanmaken in je boekhoudpakket? Nieuwe orders in een ERP pakket aanmaken? Noem het maar op!

Robotiseren van handelingen


Interne applicaties die hun nut al bewijzen sinds het pre-www tijdperk zijn vaak niet meer aan te passen, laat staan digitaal te integreren.

Met Power Automate kunnen wij deze gewaardeerde dinosauriërs gerobotiseerd aansturen en data ontsluiten! Als medewerker kun je je weer bezighouden met de dingen die er echt toe doen, de rest gaat automatisch!

Een greep uit onze klanten

Klantlogo - Openline
Klantlogo - Waterschap Aa en Maas (oud)
Klantlogo KNMV
Klantlogo - KIVI
Klantlogo - Conxillium
Klantlogo - DAS