Hubert Berger

Associate Partner
Telefoon: +316 5108 1780

Ervaren en gemotiveerde ICT professional met een internationale achtergrond. Ruime ervaring in zowel de IT branche (ERP en CRM consultancy) als in het bedrijfsleven waarvan 12 jaar bij Microsoft in de disciplines Channel Management, Sales, Marketing en Operations. Dankzij deze business ervaring kan ik mij snel inleven in, en misschien belangrijker nog, meedenken in het optimaliseren van klantprocessen. Tegelijkertijd is het voor mij ook makkelijk om te snappen wat business eigenaren eigenlijk willen van een CRM pakket.

De afgelopen twee jaar heb ik mezelf ontwikkeld tot een ervaren en pragmatische hands-on Functioneel en Technisch Dynamics 365 consultant die creatief is in het vinden van oplossingen gebruikmakend van de vele mogelijkheden die het D365/O365 platform standaard te bieden heeft zonder te snel te hoeven grijpen naar het schrijven van code. Ik ben ook graag betrokken in het stimuleren van de adoptie bij de eindgebruikers via het geven van interactieve trainingen.

Wat kenmerkt mij? Een goede luisteraar, service gericht, geduldig, grondig, zorgvuldig, gestructureerd, rustig en betrouwbaar.