Dure Dynamics 365 CE licenties vervangen door goedkopere? Ontdek hier hoe!

Wij kijken graag met je mee en adviseren waar je kan besparen

Vaak krijg ik te horen van klanten dat ze de Dynamics 365 CE licenties eigenlijk wel enorm duur vinden. Soms ontkom je er niet aan, maar vaak kun je op een eenvoudige manier een hoop geld besparen en nog steeds volgens de licentieovereenkomst van Microsoft werken.

Hieronder enkele voorbeelden: 

  • Als je gebruikers hebt die de echte Sales tabellen niet gebruiken, zoals Verkoopkansen, Offertes, Orders, Facturen, kun je die een Power Apps licentie geven, die kosten slechts €4,20 per maand. Dat scheelt je gewoon zo’n €75 per maand ten opzichte van de meest verkochte Enterprise licentie 
  • De ooit erg populaire Team Member licenties zijn inmiddels licentie-technisch helemaal uitgekleed. Je moet best wel kunst en vliegwerk verrichten om te voldoen aan de richtlijnen van Microsoft die steeds meer grenzen forceert. Ook hiervoor is Power Apps een goedkoper alternatief met veel meer mogelijkheden 
  • Soms gebruiken klanten wel heel erg weinig van de Dynamics applicatie en stel ik voor om enkele van de Sales tabellen na te bouwen en de applicatie voor iedereen geschikt te maken voor goedkope licenties. 

Inspiratie door deze ideeën? We leggen het graag verder uit en kunnen mogelijk direct een grove berekening maken van hoeveel je kunt besparen zonder in te leveren op gebruiksgemak! 

Neem contact op