Access database migreren naar een moderne app

Er zijn een aantal redenen waarom je misschien zou overwegen om een Microsoft Access-applicatie te migreren naar een Power Apps-app. ... Lees meer

Er zijn een aantal redenen waarom je misschien zou overwegen om een Microsoft Access-applicatie te migreren naar een Power Apps-app. We noemen hier een aantal voordelen: 

  1. Toegang vanaf elk apparaat: Met Power Apps kun je jouw op maat gemaakte apps op elk apparaat gebruiken, zowel op desktop als op mobiel. Dit maakt het gemakkelijker om onderweg toegang te krijgen tot je app en je werk te doen vanaf elke locatie. 
  1. Samenwerken en integratie: Power Apps biedt een aantal tools voor samenwerken en integratie met andere Microsoft-producten, zoals Office 365 en Dynamics 365. Dit kan het gemakkelijker maken om te werken met andere mensen, en om je app te integreren met andere systemen en tools die je gebruikt. 
  1. Schaalbaarheid: Als je bedrijf groeit en je app-behoeften veranderen, kan Power Apps gemakkelijker te schalen zijn dan Microsoft Access. Power Apps biedt ook meer geavanceerde functies en opties voor het bouwen van professionele, op maat gemaakte apps. 
  1. Kosten: In sommige gevallen kan het migreren van een Microsoft Access-app naar Power Apps op lange termijn kosten-effectiever zijn, afhankelijk van je specifieke licentievereisten en onderhoudsbehoeften. 

Het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat het migreren van een app naar een ander platform, tijd en middelen kan kosten. Het is dus belangrijk om een grondige evaluatie te doen voordat je een beslissing maakt.  


Neem contact op voor een vrijblijvende inspiratiesessie!