We zijn anders, we vragen uitdaging en we komen voor resultaat: wij zijn BOOOST!

Dynamics 365 Customer Engagement implementaties in Nederland kunnen nog wel wat pit gebruiken. Oprichters en partners Daniƫl Janga en Guido Vrijdag hebben bij vele projecten gezien hoe een implementatie met een andere aanpak en de juiste ervaring beter kon. En deden dat vervolgens ook, los van elkaar, naar grote tevredenheid van hun klanten.

“Duidelijke afspraken, heldere resultaten.”

Niet bang om af te wijken van de standaard methodes, wetende wat wel en niet werkt, zowel technisch als in de organisatie. En altijd leveren volgens afspraak. We merkten dat onze klanten het niveau enorm waardeerden, maar dat we niet altijd voldoende capaciteit op dat niveau konden bieden vanuit onze eigen zelfstandigheid. Daarom hebben we de krachten gebundeld in BOOOST!, waarvan het enige doel is organisch een keurmerk te worden van pure kwaliteit, daadkracht en leiderschap. Resultaat bereiken in plaats van zoveel mogelijk uren draaien. U vraagt, wij draaien past niet in ons DNA.

“… pure kwaliteit, daadkracht en leiderschap”

Natuurlijk kunnen we dat niet altijd alleen. Daarom hebben we een groeiend aantal associate partners en een groot netwerk van zelfstandige top consultants om ons heen met minimaal hetzelfde niveau. Samen met hen kan altijd een perfecte invulling gegeven worden aan de grootste uitdagingen op het vlak van Dynamics 365 Customer Engagement.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!